SEGRE

PP

Cayetana Álvarez de Toledo, a Lleida

Acusa Pedro Sánchez de fer una política basada en el “divideix i venceràs” i defensa la Constitució

Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández (centre) amb membres del PP de Lleida.

Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández (centre) amb membres del PP de Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La candidata del PP al Congrés per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, va carregar ahir contra el “populisme sexual” del PSOE i d’Unides Podem i va citar com a exemples que “canvien el nom del partit, Unides Podem, un altre ofereix crear el ministeri de Feminisme i una altra diu que cal canviar la Constitució per incloure-hi el tema de gènere”. Álvarez de Toledo va defensar que la política del líder socialista, Pedro Sánchez, es basa en el “divideix i venceràs”. En aquest sentit, va assegurar que s’“utilitza les dones i la nostra llegítima lluita per generar divisió”. Va afirmar que “formen un bloc monolític de dones i la que discrepa és considerada una mala dona” i va assegurar que “tinc molt més a veure, per exemple i a molta honra, amb Dante Pérez [candidat del PP per Lleida] o amb Alejandro Fernández [president del partit a Catalunya], que amb Ada Colau o Irene Montero”. “Les dones no naixem víctimes i els homes no són tots violadors per naixement i els que intenten perpetuar aquesta visió dels homes i les dones es confonen sobre la nostra extraordinària i evident relació de complicitat i col·laboració”, va dir la candidata. Álvarez de Toledo va acusar Sánchez de fer “guerracivilisme” per “dividir el país en dos bàndols”. “En un espai hi ha Sánchez i els seus aliats separatistes, nacionalistes que busquen la ruptura del pacte de la Transició” i “de l’altre costat estem gent molt diferent que volem defensar el millor que hem fet els espanyols en la nostra història, que és la Constitució”. “Són falsos republicans, perquè la llibertat, la igualtat i la fraternitat la representem nosaltres” i “qui millor representa els tradicionals valors republicans és sa majestat el rei”. En relació amb l’independentisme, la candidata va apuntar que els socialistes “no podran indultar els colpistes perquè nosaltres governarem” i va criticar que Miquel Iceta i Teresa Cunillera “ja estaven anunciant indults abans que comencés el judici”. Així mateix, va recordar que “els socialistes ja van indultar el general Armada el 1988”, va denunciar la “relació difícil del PSOE amb la llei” i va assegurar que “ens haurien fet fora d’Espanya si el Partit Popular hagués fet alguna cosa com el GAL”. Per la seua banda, el president del partit a Catalunya, Alejandro Fernández, va assegurar que “el projecte de Pedro

Sánchez

és la república espanyola” i va assegurar que els socialistes “han sortit del constitucionalisme”. Així mateix, va instar a esmenar “la ruptura de la unitat del centre dreta” i va dir que “ni Ciutadans ni Vox no tenen intenció” de fer-ho.

Fernández va alertar de la “profunda irresponsabilitat de qualsevol que s’estigui plantejant votar Pedro

perquè estan dipositant en aquesta persona la capacitat de jugar-se i subhastar la nostra convivència”. “Estan negociant la constitució a Catalunya d’un protectorat 3.0”, amb una “justícia pròpia al marge de l’espanyola per no respondre davant dels seus greus delictes durant els mesos d’octubre del 2017”, entre altres aspectes.

“Cal tornar la dignitat a les institucions” La presidenta del PP a Lleida, Marisa Xandri, va assegurar que “cal tornar la dignitat a les institucions i la veu als silenciats”. En aquest sentit, Xandri va mostrar una imatge de l’ajuntament de Balaguer i va assegurar que “llueix el pack estelada, llaç i pancarta”. El candidat del PP al Congrés per Lleida, Dante Pérez, va assegurar que “Ciutadans ha claudicat a Catalunya” i va assegurar que el “PP, a Catalunya, es queda”. Va assegurar que el “PSOE és el principal problema que tenim a Espanya”.

tracking