SEGRE

PARTITS DECLARACIONS

Arrimadas, increpada a Vic, reivindica el seu partit com a garantia de “llibertat”

Arrimadas i la seua comitiva, davant un grup d’independentistes.

Arrimadas i la seua comitiva, davant un grup d’independentistes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata de Cs per Barcelona a les eleccions generals, Inés Arrimadas, va visitar Vic dijous al costat de candidats i diputats del partit, i va ser increpada amb crits com “Fora” i “Feixista” per desenes de persones.

En declaracions als mitjans, va reivindicar que Cs és la garantia que es respecti la llibertat a Catalunya: “Això s’acabarà. Ja està bé de tenir feixistes que ens ataquen, de feixistes que volen expulsar els constitucionalistes de determinats pobles de Catalunya.”

“L’única opció que en territoris com Vic, el País Basc, Altsasu i Errenteria arribi la llibertat és que Albert Rivera sigui president del Govern. Sánchez és la ganga de l’independentisme i la ganga dels que avui ens ataquen”, va afirmar.

Arrimadas va afegir que a Vic hi ha un 22% dels votants que a les últimes eleccions van donar suport a partits constitucionalistes, i va lamentar la falta de llibertat que, segons el seu parer, tenen aquestes persones per la “dictadura ideològica” de l’independentisme en municipis com aquest.

Per a ella, “el separatisme vol imposar un relat, una ideologia, no vol deixar llibertat a la gent per expressar-se i per defensar el que vol”, i va avisar que Ciutadans no renunciarà a cap municipi de Catalunya.

tracking