SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Brutal agressió a una dona en ple carrer a Barcelona

L’atacant li va arrancar una orella

Imatge del Mirador de Colom, a Barcelona.

Imatge del Mirador de Colom, a Barcelona.GOOGLE MAPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra busquen l’home que la matinada de dijous a divendres va agredir de forma violenta una dona de mitjana edat a l’avinguda Drassanes de Barcelona, als voltants del monument a Colom.

Fonts de la policia catalana van explicar que l’home va lesionar la dona, portuguesa de 37 anys i veïna de Barcelona, i que esperaven a les proves mèdiques per determinar si també l’havia agredit sexualment.

Segons algunes fonts, l’agressor va arrencar a la víctima una orella d’una mossegada, li va trencar un braç i li va partir el llavi superior, a més d’haver-li deixat hematomes a tot el cos.

La dona va ser localitzada ensangonada i amb la roba arrencada caminant a l’altura de Colom pels serveis de neteja de la Rambla, que van alertar la Guàrdia Urbana, que es va fer càrrec de la víctima en un primer moment i van avisar els Serveis d’Emergència Sanitària, que la van traslladar fins a l’Hospital Clínic, on roman ingressada.

La policia d’investigació es va desplaçar fins al lloc dels fets i un testimoni els va aportar dades sobre l’autor de l’agressió, que continuen buscant.

tracking