SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

Mor un nen d'11 anys al rebre un tret amb una escopeta a Màlaga

El menor es va disparar amb una escopeta de perdigons.

El menor es va disparar amb una escopeta de perdigons.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un nen d’onze anys va morir dimecres a la nit al municipi malagueny de Coín al rebre un tret amb una escopeta de perdigons, segons va informar el sistema Emergències, adscrit a la conselleria de la Presidència, Administració Pública i Interior de la Junta. El 112 va rebre sobre les 23.00 diverses trucades alertant que un menor havia estat ferit al rebre un tret d’escopeta i necessitava atenció mèdica urgent. Emergències sanitàries, així com efectius de la Guàrdia Civil i Policia Local es van traslladar al lloc del succés. Els serveis sanitaris van intentar sense èxit reanimar el nen, del qual van acabar confirmant la mort.

Tot apunta que es tracta d’un fet accidental. Pel que sembla, el menor estava jugant al costat del seu germà de vuit anys quan es va disparar amb l’arma, de la qual es desconeix la procedència, extrem que haurà de confirmar la investigació que s’ha obert arran del succés.

La família, d’origen portuguès, passava les vacances de Setmana Santa a la localitat malaguenya quan van succeir els fets, durant una processó. L’ambulància va estacionar al centre del poble i va causar enrenou entre els assistents a l’acte. L’ajuntament de Coín va decretar un dia de dol oficial.

tracking