SEGRE

PSOE CAMPANYA

Visita privada de Pedro Sánchez a Lleida

Passeja pel centre i el Turó de la Seu Vella, però no protagonitza cap acte polític || Primera visita a Catalunya en campanya del president del Govern espanyol i candidat socialista a la reelecció

Sánchez, entre Mínguez i Larrosa, i amb altres representants socialistes, dijous a la Seu Vella.

Sánchez, entre Mínguez i Larrosa, i amb altres representants socialistes, dijous a la Seu Vella.SALVADOR MIRET/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del Govern espanyol i candidat del PSOE a les eleccions generals a la reelecció, Pedro Sánchez, va visitar dijous la ciutat de Lleida en un acte privat, sense mítings ni declaracions polítiques.

De fet, va arribar a la capital del Segrià la nit anterior, va pernoctar al parador nacional de turisme del Roser i ahir va començar el dia corrent deu quilòmetres pel parc de la Mitjana, segons va fer públic el mateix Sánchez en el seu compte de Twitter.

Al matí, envoltat de grans mesures de seguretat, va passejar pel centre de la ciutat i va visitar durant prop d’una hora la Seu Vella, que aspira a ser Patrimoni Mundial de la Unesco, acompanyat de l’alcalde i alcaldable socialista, Fèlix Larrosa, i la candidata del PSC al Congrés per Lleida, Montse Mínguez. També van assistir a la visita la delegada del Govern central a Catalunya, Teresa Cunillera; el primer secretari del PSC, Miquel Iceta; l’ambaixador d’Espanya a Andorra i exalcalde de Lleida, Àngel Ros, entre altres representants i militants socialistes.

Davant del bar mirador del Turó, abans d’entrar a la Seu Vella, Sánchez es va fotografiar amb membres del seu equip i del PSC i durant el recorregut per l’interior del monument el president va rebre les explicacions del director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Joan Baigol.

En el seu compte de Twitter, Sánchez va escriure “La pluja ens ha deixat fer un tomb per #Lleida i els voltants de la Seu Vella. Gràcies a tots els que us heu atansat, als companys i companyes del @lleidapsc, a l’alcalde @flarrosa, a @montseminguez i Víctor Orrit. Formidables amfitrions!”.

Sánchez, entre Mínguez i Larrosa, i amb altres representants socialistes, dijous a la Seu Vella.

Sánchez, entre Mínguez i Larrosa, i amb altres representants socialistes, dijous a la Seu Vella.SALVADOR MIRET/ACN

tracking