SEGRE

CANDIDATS MÍTINGS

Pedro Sánchez adverteix contra el “bloc de la involució”

Tancarà el debat de TVE que obrirà Rivera

Pedro Sánchez, en el míting que va fer ahir a Alacant.

Pedro Sánchez, en el míting que va fer ahir a Alacant.PSOE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president Pedro Sánchez va demanar ahir a Alacant el suport als que en el passat “han votat altres opcions que es pensaven que eren de centre i ara s’ha vist perfectament on són”, perquè si tornen a votar-los –va advertir en al·lusió a Cs– “més opcions tindrà el bloc de la involució”.

Sánchez es va dirigir “a tots aquells que en alguna ocasió van votar el PSOE i en altres ocasions altres opcions polítiques progressistes també o que pensaven que eren de centre i ara s’han vist clarament on són” i els va etzibar: “Digues-me amb qui no vas i et diré amb qui vas.”

“Volem que Espanya miri al futur i el futur no té intermediaris. Qui vulgui futur ha de votar el PSOE perquè si es vota altres formacions majors opcions tindrà el bloc de la involució de sumar i governar”, va insistir en el seu discurs.

D’altra banda, el debat a quatre que RTVE organitzarà demà l’obrirà el candidat de Ciutadans, Albert Rivera, i el tancarà el mateix Pedro Sánchez, mentre que Pablo Casado (PP) i Pablo Iglesias (Podem) parlaran entre tots dos. Estarà distribuït en quatre blocs temàtics: economia, política social, model territorial i pactes postelectorals i regeneració.

tracking