SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Un sinistre amb un conductor sense carnet

Estat en el qual va quedar el vehicle sinistrat divendres.

Estat en el qual va quedar el vehicle sinistrat divendres.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove menor d’edat va morir divendres i quatre més van resultar ferits al bolcar un vehicle en una pista forestal d’Avinyó.

En un comunicat, el Servei Català de Trànsit va informar que, per causes desconegudes, un vehicle en el qual viatjaven aquests cinc joves va bolcar, i com a conseqüència de l’accident una jove de quinze anys d’edat va morir.

Els cinc ocupants del vehicle tenien entre quinze i dinou anys, són tots de la comarca del Bages –on va ocórrer l’accident– i dos d’ells són germans.

El conductor del turisme va resultar ferit crític i va haver de ser evacuat en helicòpter, mentre que tres joves més presentaven ferides de diversa consideració.

En l’accident van treballar quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Els agents de Trànsit s’encarregaran de la instrucció de l’atestat de la investigació, que enviaran al Jutjat d’Instrucció durant els propers dies.

Es dóna la circumstància que al conductor, de 18 anys d’edat, no tenia carnet de conduir. Els Mossos investiguen qui és l’amo del cotxe i si el vehicle tenia l’assegurança i la ITV en regla.

tracking