SEGRE

METEOROLOGIA INCIDÈNCIES

Hores d'espera per l'avaria de Renfe entre Vandellòs i Cambrils

L’incident va afectar 2.500 viatgers del Corredor Mediterrani || La tempesta de vent i aigua va interrompre la línia R16 i va provocar les queixes de viatgers

Els trens van començar a circular amb normalitat a primeres hores al matí.

Els trens van començar a circular amb normalitat a primeres hores al matí.MAR ROVIRA/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La circulació de trens entre Vandellòs i Cambrils, que havia quedat interrompuda dissabte per una incidència relacionada amb el temporal de pluja i vent que va afectar el subministrament elèctric, es va restablir a la matinada d’ahir diumenge, va informar Renfe en un comunicat.

El portaveu de Renfe, Antonio Carmona, va informar que aquesta avaria va afectar un total de 2.500 viatgers i 20 trens.

A les 1.40 hores Adif va restablir la circulació després de resoldre l’avaria a la catenària i haver parat el servei de trens durant 9 hores, que va afectar la circulació de la línia R16 i trens de llarga distància del Corredor Mediterrani.

Per gestionar un servei alternatiu es va habilitar quatre autocars entre Cambrils i l’Ametlla de Mar per als viatgers de la R16, mentre que “no va ser viable” establir aquest servei per als de llarga distància, va explicar Renfe.

D’altra banda, l’empresa va lamentar la situació derivada d’aquesta incidència a la infraestructura d’Adif i va demanar disculpes als viatgers afectats, recordant que “tot l’esforç del personal ha estat atendre les necessitats dels clients malgrat les complicades circumstàncies que han patit”.

Els viatgers d’un tren paralitzat a Mont-roig van ser transbordats per carretera fins a València, mentre que un altre d’ubicat a Vinaròs va poder continuar viatge fins a Barcelona.

Des de la Plataforma Trens Dignes, la portaveu, Montse Castellà, va explicar que el tram afectat acumula ja nombroses incidències.

Perd força el pitjor temporal a l’abril en 50 anys El pitjor temporal de pluja i vent que ha patit el sud del País Valencià i Múrcia en els últims cinquanta anys en un mes d’abril va anar perdent ahir força, després de deixar un rastre de carrers inundats, ports tancats, arbres caiguts, algun ferit, talls de trànsit i uns 2.500 passatgers de tren afectats. Les precipitacions continuaran avui a Catalunya i tot el País Valencià.

Els trens van començar a circular amb normalitat a primeres hores al matí.

Els trens van començar a circular amb normalitat a primeres hores al matí.MAR ROVIRA/ACN

tracking