SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

El fiscal demana 25 anys pel crim de la Guàrdia Urbana

Els dos acusats s’enfronten a un càrrec d’assassinat amb traïdoria || La víctima era un “obstacle” per a la seua relació

Moment de la detenció d’un dels acusats.

Moment de la detenció d’un dels acusats.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia ha demanat per als dos principals acusats pel crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Albert López i Rosa Peral, una pena de 24 i 25 anys de presó respectivament per un delicte d’assassinat amb traïdoria, i deu anys més de llibertat vigilada per a cada un. D’altra banda, en el cas de Peral, el ministeri públic considera que existeix també un agreujant de parentiu, ja que mantenia una relació sentimental amb la víctima, l’agent de la Guardia Urbana Pedro Rodríguez que va ser trobat calcinat dins d’un cotxe el maig del 2017 en una pista forestal de l’àrea del pantà de Foix.

A més de les penes de presó, Fiscalia també ha sol·licitat una indemnització de 785.000 euros per als familiars de la víctima. Segons l’escrit d’acusació, el fiscal ha conclòs que els dos acusats van matar Rodríguez de “mutu acord” perquè era un “obstacle” per a la relació sentimental que havien iniciat. Afirma que els dos sospitosos van crear un pla per culpar l’exmarit de Rosa Peral com l’autor del crim. Hores després del succés els dos van portar el telèfon mòbil de Rodríguez fins a la localitat on residia l’exmarit de Peral amb l’objectiu que un futur rastreig policial detectés aquest recorregut. Més tard, amb el cadàver a l’interior del vehicle, li van calar foc en una pista forestal al costat del pantà de Foix, apunta.

tracking