SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

La mare i el nen de deu anys assassinats a Tenerife van ser apallissats

El pare, detingut, nega que els matés

Veïns d’Adeje es van concentrar ahir contra la violència masclista.

Veïns d’Adeje es van concentrar ahir contra la violència masclista.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El presumpte autor de la mort de la seua dona i el fill de deu anys a la localitat d’Adeje a Tenerife es nega a col·laborar amb la Guàrdia Civil per aclarir els fets i insisteix que la dona i el nen estaven vius quan va marxar de la cova on van ser trobats els cadàvers.

Fonts de la investigació van informar que l’home, de 43 anys i nacionalitat alemanya, va mantenir aquesta tesi durant l’escorcoll del seu domicili d’Adeje, al qual va arribar ahir al matí conduït per agents de la Guàrdia Civil i a crits d’“assassí” per part dels veïns. A l’espera de l’informe forense que determini les causa de la mort, tot apunta que la dona i el nen van ser brutalment colpejats i que el presumpte autor dels fets tenia un pla premeditat.

Amb la mort de la dona s’eleven a 18 les víctimes de violència masclista en els primers mesos del 2019

Està previst que l’home passi avui a disposició judicial, on la jutge titular del Jutjat de Violència sobre la Dona d’Arona decidirà si és procedent la reconstrucció del presumpte crim. Familiars de les víctimes es faran càrrec de l’altre fill de l’acusat, de només cinc anys, que va aconseguir fugir i el que va donar la veu d’alarma.

La mort de la dona eleva a divuit el nombre de dones mortes per violència de gènere en el que va de 2019, vuit més que en el mateix període del 2018, i el menor es converteix en la primera víctima de violència masclista en aquests primers mesos de l’any. El doble assassinat ha causat una gran commoció a Tenerife i ahir es van convocar diverses concentracions de repulsa contra la violència masclista per part de diverses institucions.

L’ajuntament d’Adeje va decretar dos dies de dol oficial i el ple municipal es va reunir per aprovar un manifest de repulsa i de suport als familiars de les víctimes.

tracking