SEGRE

PSOE

Sánchez insta a “mirar al futur” i afirma que governarà per a tots

Sánchez saluda els simpatitzants socialistes als exteriors de la seu del PSOE al carrer Ferraz de Madrid, ahir a la nit.

Sánchez saluda els simpatitzants socialistes als exteriors de la seu del PSOE al carrer Ferraz de Madrid, ahir a la nit.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat socialista a la presidència del Govern central, Pedro Sánchez, va instar ahir a “mirar al futur” davant de la multitud de simpatitzants del PSOE que es van concentrar a la seu central de la formació al carrer Ferraz de Madrid. “Hem fet possible que passés”, va sentenciar amb referència al seu eslògan de campanya. “Ha guanyat el PSOE i construirem l’Espanya que volem”, va afegir, entre crits de “Visca Espanya i visca el socialisme” o “no passaran”. Sánchez, així mateix, es va comprometre a teixir un “Govern socialista que sigui el de tots els espanyols” i amb esperit “proeuropeu, per enfortir Europa”. Igualment, va subratllar que la victòria dels socialistes, que van aconseguir més de 7,4 milions de vots davant els 5,4 milions de 2016, envia “un missatge clar i nítid al món” i va afirmar que “ha guanyat l’Espanya global i diversa”. D’altra banda, va identificar en repetides ocasions el seu projecte amb el futur i amb “la defensa dels drets i les llibertats” i va afirmar que “liderarà el país durant els propers quatre anys”.

Respecte als pactes que condicionaran la investidura i el futur Executiu central, Pedro Sánchez va explicar que allargarà la mà “a tots els grups per governar dins de la Constitució” i no va tancar la porta a cap fórmula. “Jo no poso cordons sanitaris”, va afirmar. Mentre pronunciava aquestes paraules, els seguidors socialistes congregats a Ferraz van entonar càntics d’“amb Rivera no”, cosa a què l’actual president del Govern central va replicar que “m’ha quedat clar”.

En la seua intervenció, que es va acabar amb un “gràcies de cor, gràcies de cor” i les notes de l’himne dels socialistes, Sánchez va estar acompanyat del seu nucli dur, amb els ministres José Luis Ábalos i Carmen Calvo al capdavant, la seua número 2 dins del PSOE, Adriana Lastra, i la presidenta de la formació, l’exministra Cristina Narbona. Així mateix, també el va acompanyar la seua esposa, Begoña Gómez.

tracking