SEGRE

VÍDEO. Torra a Arrimadas: "Sent el silenci? És el que queda del seu pas pel Parlament"

Últim duel en una sessió de control al Parlament abans que la cap de l’oposició prengui possessió com a diputada al Congrés

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha acomiadat aquest dimarts de la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, amb una inusual contundència, en el seu últim duel en una sessió de control al Parlament abans que la cap de l’oposició prengui possessió com a diputada al Congrés. "Sent aquest silenci, senyora Arrimadas?", ha preguntat en to irònic Torra des del seu escó, després de deixar passar cinc segons sense dir res, emulant Albert Rivera en un dels debats entre aspirants a la Moncloa a la campanya del 28 A. "Aquest silenci és el que queda del seu pas pel Parlament: el no-res", l’ha etzibat.

I ha prosseguit: "Vostè no ha construït res, no ha volgut dialogar amb ningú, ha crispat, ha volgut trencar i fracturar. Vostè és l’antipolítica. Vostè vol per a aquest país l’antipaís. L’única política que té vostè per a Catalunya és aplicar-li l’article 155, és carregar-se les seues institucions".

Torra l’ha convidat a "vindre al Palau" de la Generalitat per "parlar" amb ell abans de fer el salt al Congrés. "Només hi ha un rètol que diu 'Llibertat d’expressió i d’opinió', espero que aquest pugui passar-lo", ha dit, en velada al·lusió a les reiterades negatives d’Arrimadas a acudir a les reunions de la taula de diàleg catalana quan del balcó del Palau penjava una pancarta a favor dels "presos polítics i exiliats".

Torra i Arrimadas,

Torra a Arrimadas: "Sent el silenci? És el que queda del seu pas pel Parlament"EFE

tracking