SEGRE

L'estat de Rubalcaba continua sent d'"extrema gravetat"

Continua ingressat a l'Hospital Universitario Puerta de Hierro Majadahonda

Mitjans de comunicació davant de l'Hospital Universitario Puerta de Hierro Majadahonda.

L'estat de Rubalcaba continua sent d'"extrema gravetat"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exvicepresident del Govern espanyol i exsecretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, continua ingressat a l'Hospital Universitario Puerta de Hierro Majadahonda sense canvis en el seu delicat estat de salut i acompanyat només per la família. El pronòstic de Pérez Rubalcaba continua sent aquest divendres d’"extrema gravetat" com es va informar ahir i no es farà pública més informació per desig exprés de la família, segons fonts de l’entorn del polític socialista.

L’històric dirigent es troba ingressat en la Unitat de Cures Intensives (UCI) del centre sanitari, on se li ha aplicat el protocol diagnòstic i terapèutic habitual, després d’haver tingut, en la tarda de dimecres, un infart cerebral. Des de primeres hores del matí s’han congregat als voltants del Porta de Hierro nombrosos periodistes.

El preocupant estat de salut de l’històric dirigent polític ha commocionat la família socialista i, des que es va conèixer la notícia de la seua hospitalització, han estat nombroses les mostres de suport procedents de tots els àmbits polítics i institucionals.

El president del Govern, Pedro Sánchez, els expresidents Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero i altres destacats socialistes es van atansar dijous a l’hospital per interessar-se pel seu estat de salut. El Rei Felip VI i altres dirigents de diferents partits polítics han parlat també amb la família.

tracking