SEGRE

POLíTICA

Mor Alfredo Pérez Rubalcaba

L’exvicepresident del Govern espanyol no ha pogut superar l’ictus que va patir dimecres passat

L'exministre de l'Interior Alfredo Pérez Rubalcaba.

L'exministre de l'Interior Alfredo Pérez Rubalcaba.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exvicepresident del Govern espanyol i exsecretari general del PSOE Alfredo Pérez Rubalcaba ha mort aquest divendres, als 67 anys, a causa de l’ictus que va patir aquest dimecres, segons ha comunicat Gregorio Martínez, portaveu de la família. La capella ardent del polític socialista s’instal·larà aquesta tarda a partir de les 20:30 hores al Congrés dels Diputats, del qual va ser membre durant més de dos dècades.

A la porta de l’Hospital Puerta de Hierro de Majadahonda (Madrid), Martínez ha agraït, en nom de la seua esposa, Pilar Goya, del conjunt de la seua família, dels seus companys de la universitat, dels seus alumnes i del conjunt de la família socialista, les mostres de respecte i d’afecte que ha tingut al llarg dels dos últims dies.

De la mateixa manera, Martínez, que va ser cap de Gabinet de Rubalcaba en la seua etapa pel Ministeri de l’Interior, ha agraït a tot l’equip de l’hospital les seues atencions, dedicació i la seua professionalitat en el tracte que han dispensat al polític mort durant els dos dies d’ingrés.

"Agraeixo el tracte que han dispensat els mitjans de comunicació aquests dies. En nom de la família, gràcies," ha conclòs.

REACCIONS:

tracking