SEGRE

HABITATGE POLÈMIC

Acampada a Barcelona per exigir habitatge digne

Els Mossos desallotgen els activistes instal·lats a la Gran Via || Organitzen una assemblea dos dies abans de les eleccions

Acampada en defensa del dret a l’habitatge a Barcelona, ahir a la matinada.

Acampada en defensa del dret a l’habitatge a Barcelona, ahir a la matinada.TRAE TU CASA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup d’activistes per la defensa del dret a un habitatge digne van acampar dissabte a la nit al finalitzar una manifestació a la Gran Via de Barcelona, a l’altura de plaça Universitat. L’objectiu de la mobilització era reclamar l’expropiació dels pisos que pertanyen a entitats bancàries, la rebaixa d’un 50% als preus del lloguer i una solució per al problema dels desnonaments. Al voltant de les quatre de la matinada d’ahir, agents dels Mossos van obligar els acampats a deixar lliure la via pública. “Desallotjades de matinada, ja no únicament ens expulsen de casa i del barri, ara també del carrer”, van denunciar els activistes a través del seu canal de Twitter. Així mateix, van denunciar els polítics que “s’omplen la boca amb promeses pel dret a l’habitatge i que ara ens fan fora amb violència”. Amb tot, el desallotjament es va produir sense incidents.

La plataforma que va organitzar la manifestació ha convocat per al proper dia 24 de maig una assemblea per decidir quines accions prendre a partir d’ara. La trobada tindrà lloc just el dia en el qual finalitza la campanya electoral de les municipals i europees, a dos dies dels comicis.

tracking