SEGRE

PP UNITAT

Casado insisteix en la unió de la dreta per derrotar Sánchez

Diu que un pacte entre PSOE i Cs seria una “presa de pèl”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Partit Popular, Pablo Casado, va insistir ahir en la necessitat d’unificar el vot de la dreta per fer front als socialistes i evitar que tinguin “les mans lliures” per pactar amb els independentistes i Unides Podem. En un acte a Múrcia, comunitat autònoma d’on els populars podrien ser desbancats després de més de dos dècades al poder, Casado va assegurar que un bon resultat del Partit Popular a les eleccions del 26 de maig significaria un missatge per a Pedro Sánchez que “no té les mans lliures, no té carta blanca” per pactar el que vulgui i amb qui vulgui.

D’altra banda, Casado va qualificar de “presa de pèl als espanyols” els possibles pactes entre Ciutadans i el PSOE. “Nosaltres tenim molt clara la política de pactes, som els únics que ho hem dit. No donarem suport ni deixarem que ens donin suport a governar per l’esquerra socialista que vol pactar amb els independentistes, amb els batasunes i amb els comunistes de Podem”, va concloure el líder popular entre els aplaudiments dels simpatitzants congregats.

Per una altra banda, en declaracions a la premsa de Madrid, Casado també va advertir que té un “mandat per a quatre anys”, per la qual cosa no es planteja dimitir. Igualment, va defensar la campanya de les generals, que li van donar el pitjor resultat de la història del partit. “Va ser un encert”, va concloure.

La penya Color Coloret recolza Xavier PalauEn plena festa major de Lleida, la penya Color Coloret va organitzar dissabte un acte de suport a Xavier Palau, candidat del PP a succeir Fèlix Larrosa a la Paeria. “Com a segell del lleidatanisme cultural, la penya Color Coloret de l’Aplec del Caragol ha donat suport al candidat a la Paeria Xavier Palau en l’àmbit de les tradicions locals de Lleida”, van explicar els populars de la capital del Segrià en un comunicat.

tracking