SEGRE

SUCCESSOS TERRORISME

Pugen a vuit els morts en un atac al Pakistan

Militars a l’interior de l’hotel assaltat, ahir.

Militars a l’interior de l’hotel assaltat, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les autoritats del Pakistan van elevar ahir a vuit la xifra de víctimes mortals per l’atemptat terrorista en un hotel de luxe situat a la província del Balutxistan. En el balanç de víctimes mortals es compta els tres terroristes, que formaven part d’un grup independentista, l’Exèrcit d’Alliberament Balutxi, que persegueix la secessió del Balutxistan, i que, segons un comunicat, pretenia castigar els inversors estrangers a la regió. Els altres morts van ser quatre empleats de l’hotel i un soldat.

Segons la versió oficial, la veu d’alarma va saltar poc abans de les cinc de la tarda, hora local, d’aquest dissabte passat. Va ser llavors quan tres homes armats van irrompre al Pearl Continental de Gwadar. Tanmateix, no comptaven amb la forta oposició que va mostrar el personal de seguretat. Els treballadors van tallar l’entrada a la sala principal i els terroristes van pujar per l’escala cap a les plantes superiors.

Els homes armats van obrir foc quan van fugir cap a la teulada i es van atrinxerar. Finalment, van ser abatuts per les forces de seguretat, una vegada s’havien evacuat els residents i empleats de l’hotel.

Els independentistes del Balutxistan ja van atacar el consolat xinès a Karachi el mes de novembre de l’any passat.

tracking