SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Investiguen la mort violenta d'una dona desapareguda a Palma

La policia busca el fill que convivia amb ella per prendre-li declaració || Un home és detingut a la Corunya per apunyalar la seua exparella, que es troba “molt greu”

La porta del domicili on va ser trobat el cadàver va ser precintada.

La porta del domicili on va ser trobat el cadàver va ser precintada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup d’homicidis de la Guàrdia Civil investiga la mort d’una dona resident a Palma de Mallorca, de nacionalitat equatoriana i de 53 anys la qual estaven buscant des de diumenge passat, 12 de maig, quan se’n va denunciar la desaparició. El cadàver va ser trobat amb signes de violència ahir a la matinada embolicat en plàstics al garatge del domicili en el qual residia al número 278 del carrer Carretera Militar a l’Arenal de Palma.

Agents de la Policia Nacional busquen el fill de la víctima, que convivia amb ella, per prendre-li declaració, ja que el menor es troba en parador desconegut i no se sap si es trobava a l’habitatge en el moment dels fets.

Els cossos de seguretat busquen l’home que va apunyalar ahir la seua exparella al coll

El cadàver presentava indicis d’haver patit una mort violenta i va ser traslladat a l’Institut Anatòmic Forense de Palma per ser sotmès a una autòpsia. La Policia no descarta cap hipòtesi de l’ocorregut i la investigació continua oberta.

D’altra banda, un home que buscaven des de primera hora d’ahir va ser detingut a la tarda ple de sang en una platja de Muxía després de presumptament apunyalar al coll la seua exparella de 41 anys a la localitat corunyesa de Vimianzo. La dona està ingressada en estat “molt greu” després d’haver hagut de ser intervinguda quirúrgicament. Els fets van succeir poc després de les 09.00 del matí d’ahir quan a la porta de l’edifici on treballava la víctima va arribar la seua exparella armat amb un ganivet i amb actitud molt agressiva i ambdós van iniciar una forta discussió, llavors el suposat agressor li va clavar el ganivet al coll i va fugir en un vehicle i va deixar la dona tirada enmig d’un bassal de sang al carrer. L’agressor va poder ser reconegut pels testimonis que es trobaven a la zona en el moment dels fets.

La víctima no havia presentat denúncies prèvies de maltractament contra el presumpte agressor. Tanmateix, el sospitós sí que ja havia estat denunciat per la seua primera dona.

La dona va facilitar a la policia les imatges gravades per ella mateixa com a principal prova de les agressions sexuals que patia l’adolescent a la llar i aquestes van ser clau perquè es procedís a la detenció de l’home. L’individu és acusat d’un delicte continuat d’agressió sexual, ja que hauria forçat la seua filla en repetides ocasions quan la mare de la menor es trobava fora de l’habitatge.

Una càmera oculta destapa un violador de la seua filla a València La Policia Nacional va arrestar dissabte un home de quaranta-un anys i nacionalitat boliviana com el presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual contra la seua pròpia filla de catorze anys d’edat a València. La mare de la menor va col·locar una càmera oculta al saló de la casa en la qual residia la família al sospitar que el seu marit estava agredint la filla de tots dos.

tracking