SEGRE

SUCCESSOS BARCELONA

Mor un home tirotejat en un àtic de l'Eixample

La principal hipòtesi apunta a una venjança per tràfic de drogues || Un ferit de gravetat per trets a Badalona

Els Mossos d’Esquadra, davant l’edifici de Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra, davant l’edifici de Barcelona.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home de nacionalitat sueca que va rebre diversos trets a l’àtic on vivia situat al carrer Urgell de Barcelona, al districte de l’Eixample. Els fets van ocórrer ahir cap a les 14.00 hores de la tarda, quan un dels veïns de l’edifici va trucar al servei d’emergències després d’escoltar la ràfega de trets. Diverses dotacions dels Mossos i serveis mèdics es van traslladar al lloc dels fets però no van poder fer res per salvar la vida de l’home, que estava ferit d’extrema gravetat.

El grup d’homicidis dels Mossos s’ha fet càrrec de la investigació i la principal hipòtesi apunta a una venjança per un tema de tràfic de drogues. Testimonis van relatar als agents que moments després del crim van veure un home amb un casc de moto posat que sortia del replà de l’edifici i pujava a una motocicleta de baixa cilindrada aparcada davant de la porta.

Un altre home també va resultar ferit de gravetat al ser tirotejat a primera hora d’ahir al barri de Sant Roc de la ciutat de Badalona. Diversos testimonis van alertar els Mossos d’Esquadra de la presència d’un home ferit a terra presumptament per arma de foc a l’avinguda Maresme de la localitat.

El SEM va evacuar el ferit a un centre hospitalari, mentre que els Mossos busquen l’autor o autors del tiroteig.

tracking