SEGRE

MÍTINGS

Sánchez censura la dreta en la seua pugna per Madrid

“Fa quatre anys ens vam quedar a un escó d’un govern de progrés” || El PP demana més policies per a Ceuta i Melilla

Pedro Sánchez va aprofitar ahir per fer campanya en un mercat.

Pedro Sánchez va aprofitar ahir per fer campanya en un mercat.PSOE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern central, Pedro Sánchez, va demanar ahir mobilitzar i congregar el vot d’esquerra a Madrid perquè “fa quatre anys ens vam quedar un escó de tenir un govern de progrés sense el PP” a la comunitat. Ho va dir en un míting a Alcalá de Henares i la pugna pel govern madrileny, tant a l’alcaldia com a la comunitat autònoma, s’ha convertit en un dels eixos de la campanya socialista.

El líder del PSOE va carregar contra el partit d’Albert Rivera, afirmant que Ciutadans “decep. Van nàixer per a la regeneració democràtica i ara posen un cordó sanitari a l’equip d’Ángel Gabilondo”, el candidat socialista per a la comunitat.

Arrimadas assegura que Cs són els únics europeistes i Podem, que van nàixer per governar

“El nostre projecte és Madrid i Espanya. El de Casado, Casado. El de Rivera, Rivera, i el de la ultradreta, la ultradreta”, va remarcar Sánchez, i va atacar el que va denominar “les tres dretes”.

Per la seua part, el president del Partit Popular, Pablo Casado, va reclamar a Melilla més efectius de la Policia i la Guàrdia Civil a les tanques d’aquesta ciutat autònoma i Ceuta perquè “no vegem quatre guàrdies civils agredits per persones que salten la tanca amb violència” com va ocórrer el passat diumenge 5 de maig durant una allau d’un centenar de subsaharians, dels quals 52 van aconseguir accedir a territori espanyol.

D’altra banda, des de Cs, Inés Arrimadas va voler posar de manifest la importància de les eleccions europees perquè “el futur d’Espanya està també a la UE”, i va assegurar que l’únic partit europeista és Cs. A més, va destacar que, si aconsegueixen ser forts i determinants al Parlament Europeu, combatran que “la propaganda separatista campi al seu aire com ha permès el Govern”.

Pel seu costat, el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, va assenyalar que després de les generals –en les quals la coalició morada ha obtingut 42 escons– comença “una fase nova” i va recordar que el seu partit no va nàixer per portar aire fresc a la política o per dir només “sí que es pot”, sinó que van nàixer “per governar”. Així ho va afirmar amb rotunditat en un míting celebrat a Zamora.

tracking