SEGRE

COMÚ ACTE CENTRAL

El Comú fa una crida a la participació

Talamonte demana que “el dia 26 omplim les urnes de vots per fer un canvi en aquesta ciutat” || Asseguren tenir un projecte “guanyador per a i per la ciutadania”

Un instant de l’acte central del Comú, amb el seu alcaldable, Sergi Talamonte, a primera fila.

Un instant de l’acte central del Comú, amb el seu alcaldable, Sergi Talamonte, a primera fila.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comú de Lleida va fer ahir l’acte central d’aquesta campanya fent una crida a la participació per “fer un canvi en aquesta ciutat” i “guanyar contra tot pronòstic”. La plaça Josep Piñol va acollir l’esdeveniment al qual van assistir un centenar de persones, que va estar amenitzat des del principi fins al final amb música folk i en el qual van intervenir els tres primers membres de la candidatura: Sergi Talamonte, Elena Ferré i Sonia Martínez. Aquesta última va ser la primera a intervenir. Es va presentar assegurant que “som aquí perquè volem canviar la ciutat i perquè tota la ciutadania tingui els seus drets coberts”. En aquest sentit, Martínez va fer especial menció a la situació de la violència masclista. “Volem una Lleida lliure de masclismes i visualitzarem els llocs més insegurs per a elles amb l’objectiu d’eradicar les causes que provoquen aquesta inseguretat.” Va acabar la seua intervenció recalcant que “nosaltres evitarem que es victimitzin aquestes dones amb professionals que les atenguin i prevenint aquest tipus de violència. Podem aconseguir-ho i és la nostra obligació fer-ho”.

A Martínez la va seguir Ferré, que va començar assenyalant que “tenim un projecte guanyador fet per la gent i per a la gent” i va assegurar que la resta de partits “ens tenen por perquè ningú més que nosaltres posa la ciutadania al centre de la política i amb les mateixes oportunitats per a tothom”. Va defensar que al seu programa compten amb 450 propostes calculades i pressupostades amb l’objectiu de fer de Lleida “una ciutat valenta” i que “serem l’eina que empoderi els col·lectius LGBTI i de dones que han estat lluitant tots aquests anys”. Va acabar subratllant que apostaran per una cultura “lliure, responsable i exquisida i els dotarem dels recursos necessaris per fer-ho. Estem a punt per a un moment històric”, va concloure Ferré.

L’última intervenció de l’acte central va anar a càrrec del seu alcaldable, Sergi Talamonte, que va recordar que “el 2015 vam entrar gent normal i comuna a la Paeria que ni ens esperaven ni ens volien. Veníem a aixecar catifes i obrir finestres perquè no podia ser que utilitzessin Lleida com el seu cortijo particular durant tants anys”. Va assegurar que ara “ho tenim a tocar”, però es va mostrar prudent i va demanar que diumenge “omplim les urnes de vots per fer un canvi en aquesta ciutat”. En matèria urbanística, Talamonte va assenyalar que “no pot ser que el nou planejament el redactin els de sempre per seguir amb la ciutat grisa que tenim i això es canvia votant i fent política per a les persones”. El candidat va acabar la seua intervenció recordant que “el 2015 vam entrar a la Paeria contra tot pronòstic, vam guanyar les eleccions generals a la ciutat el 2017 i el diumenge 26 guanyarem contra tot pronòstic”.

tracking