SEGRE

SEGURETAT PLA ESTRATÈGIC

Els Agents Rurals podran portar armes a partir d'aquest estiu

Agents rurals

Agents rurals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat té previst aprovar el reglament d’armes per als Agents Rurals aquest estiu, després que ahir sortís a informació pública, en el marc d’un conjunt de mesures per potenciar l’operativitat del cos. Es tracta del Pla Estratègic del Cos dels Agents Rurals 2019-2024 (Pecar) que busca “adaptar-lo a les necessitats i reptes actuals” amb l’objectiu d’oferir un bon servei, segons va informar la conselleria d’Agricultura.

La consellera Teresa Jordà, es va reunir ahir amb els Agents Rurals a Torreferrusa, a les instal·lacions de Santa Perpètua de Mogoda, acompanyada del vicepresident del Govern, Pere Aragonès. Jordà va explicar que el fet de donar llum verda a la normativa permetrà “determinar quines mesures de seguretat són necessàries en cada una de les accions” que porten a terme.

Aquest pla inclou la creació de trescents nous efectius, l’increment de cinquanta places per a personal tècnic i administratiu, així com la implantació de noves tecnologies com l’ús de drons i tauletes i la renovació del parc de vehicles, entre altres projectes.

tracking