SEGRE

ELECCIONES

Larrosa assumeix el pas a l'oposició i diu que l'exercirà amb “contundència”

“Si algú sap quin model de ciutat surt d’aquestes eleccions, que me l’expliqui”

Larrosa, amb els membres de la seua llista, al fer la valoració dels resultats a la seu del PSC.

Larrosa, amb els membres de la seua llista, al fer la valoració dels resultats a la seu del PSC.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El fins ara alcalde i candidat del PSC, Fèlix Larrosa, va reconèixer ahir la derrota davant d’ERC i va al·legar que “per 81 vots ens en anirem a l’oposició, que exercirem de forma contundent, sàvia i amb experiència”. No obstant, va assenyalar que ell no farà “la política del no és no com han fet els grups municipals aquests últims anys, ja que el més important és Lleida”. En aquest sentit, va oferir “mà estesa” a ERC i va apuntar que “ara li correspondrà a Pueyo decidir” els possibles pactes o suports per formar un govern municipal. Així mateix, Larrosa va recalcar que “hem obtingut més vots que fa quatre anys, però no ha estat suficient”.

“Ara li correspon a Pueyo assumir el lideratge i estem disposats a parlar del que convingui”, va dir.

Pel que fa als motius de la derrota dels socialistes, Larrosa va posar èmfasi en el fet que “tots sabem en quina clau s’ha votat” i va criticar que dissabte passat es permetés fer un acte de l’ANC al davant de la seu del seu partit.

També va declarar que “si algú sap quin model de ciutat surt d’aquestes eleccions, que me l’expliqui perquè jo no el veig” i que “ens han passat factura moltes coses i el que ha hagut de pagar els plats trencats he estat jo”. Finalment, Larrosa va subratllar que està “molt orgullós d’haver estat alcalde i el paer en cap de la concòrdia”.

tracking