SEGRE

MOLLERUSSA

Marc Solsona assoleix la tercera majoria absoluta

Amb un total de 9 regidors, a 11 paperetes del desè || Amb 100 vots més que el 2015

Marc Solsona va celebrar la victòria amb els companys de llista.

Marc Solsona va celebrar la victòria amb els companys de llista.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Marc Solsona, de Junts per Catalunya, ha tornat a guanyar amb majoria absoluta a Mollerussa per tercer mandat consecutiu i amb més vots que als passats comicis. En concret, va rebre 2.727 vots (49,6 per cent), un centenar més que el 2015. Malgrat tot ha aconseguit nou regidors, dos menys que a l’últim mandat.

Engelbert Montalà (ERC) va obtenir un total de 1.369 vots (24,9 per cent), els millors resultats de la formació a la ciutat i passa de tres a cinc regidors. Tant Joel Bastons (PSC) com Joan Simeón (PP) mantenen el nombre actual de regidors: 722 el PSC (13,13%) i 299 el PP (5,44 per cent). No obtenen representació ni el candidat de Ciutadans, Ramon Vilatella (148 vots, un 2,69 per cent), ni el d’En Comú Podem, Josep Antoni Hereu (125 vots, un 2,27 per cent).

Amb Marc Solsona, formaran part de l’equip de govern de Junts per Catalunya Pere Garrofé, Ana Carné, Xavier Roure, Rosalia Carnicé, Dolors Bargalló, Ramon Teixidó, Bernat Díaz i Joan Ramon Domingo. El desè regidor es va quedar a només 11 vots, lloc que ocupa Raquel Pueyo.

No va ser fins a les 11 de la nit quan es van donar les dades definitives a la seu de Junts per Catalunya a la capital del Pla d’Urgell. Solsona es va mostrar satisfet dels resultats. “Hem tingut més vots que fa quatre anys. L’objectiu de l’oposició era que es perdés la majoria però Mollerussa ha dit que no”, va remarcar Solsona, que va afegir que “el grau de satisfacció, al veure que la gent ha valorat la feina feta, és igual que el de la responsabilitat que tenim ara que comencem nou mandat. Volem fer coses importants per a la ciutat alhora que participar i ser protagonistes de les decisions del país”.

Amb un cens d’un total de 8.841 persones, es van registrar als tres col·legis habilitats durant la jornada (La Salle, El Carme i Escola de Música) un total de 5.550 vots, dels quals 108 eren en blanc i 52, nuls. Entre els projectes que inclou el programa de Junts per Catalunya a Mollerussa hi ha el de dotar la ciutat de més sòl industrial, exigir a la Generalitat la construcció d’una rotonda a la carretera de Torregrossa o impulsar la construcció d’un alberg municipal a la zona de la Serra.

tracking