SEGRE

Successos

Troben una dona embarassada degollada al seu domicili de Xàtiva

La parella de la dona ha alertat la Policia Local dels fets

Troben una dona embarassada degollada al seu domicili de Xàtiva

Troben una dona embarassada degollada al seu domicili de XàtivaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona embarassada i de nacionalitat romanesa ha aparegut morta aquesta tarda al seu domicili de Xàtiva i, segons els primers indicis, podria haver estat degollada.

Fonts de la investigació han indicat  que ha estat la mateixa parella de la dona, un home de nacionalitat espanyola, qui ha alertat la Policia Local dels fets, si bé de moment no s’ha detingut cap persona.

Les mateixes fonts han precisat que la trucada alertant del succés s’ha produït a les 16.10 hores i han precisat que, si bé en un moment tan primerenc de la investigació no es descarta cap hipòtesi, el company sentimental de la dona morta no es troba detingut perquè no s’han apreciat indicis que apuntin a la seua participació en els fets.

Pel que sembla, l’home, l’edat del qual no ha estat concretada, va trobar la dona morta quan va tornar al domicili en acabar la seua jornada laboral.

Fonts de la investigació han indicat que no es té constància de l’existència de denúncies per maltractaments o violència de gènere entre la parella.

tracking