SEGRE

SUCCESSOS GIRONA

Mor un home al ser detingut per amenaçar una dona amb una destral

Ambulancia SEM

Ambulancia SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 60 anys va morir dimecres a la nit a Salt d’una aturada cardíaca després que agents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local el reduïssin per haver amenaçar de mort, armat amb una destral, una dona a la qual tenia llogada una habitació.

Els fets van ocórrer sobre les deu de la nit, quan l’home va agafar l’arma i es va encarar a la dona amenaçant de matar-la i fer el mateix amb el seu marit, que en aquell moment no es trobava present. Els veïns van alertar els serveis d’emergències, els efectius de la Policia local i els Mossos d’Esquadra, així com una ambulància del SEM, es van personar a l’immoble i van intentar reduir l’home, que es trobava visiblement alterat, i es va resistir a la detenció. Quan van aconseguir detenir-lo per un delicte d’amenaces i un altre de resistència i desobediència als agents de l’autoritat i es disposaven a traslladar-lo a dependències policials emmanillat, l’home va caure inconscient i va morir sense que els serveis d’emergències poguessin fer res per poder salvar-li la vida.

Els Mossos han obert una investigació per tal d’aclarir les circumstàncies de la mort. Els resultats preliminars de l’autòpsia apunten que l’home va morir a causa d’una aturada cardíaca. Els forenses van prendre mostres i teixits per analitzar-los i acabar de confirmar la causa de la mort i comprovar, també, la possible presència de tòxics.

tracking