SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISTA BARCELONA

Troben un cadàver al pis d'una dona desapareguda

Detingut el seu excompany sentimental || Tot indica que és Mònica Borràs, de la qual no se sap res des del 2018

El detingut per la desaparició de l’exparella a Terrassa.

El detingut per la desaparició de l’exparella a Terrassa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van localitzar ahir un cadàver al domicili de Mònica Borràs, una dona desapareguda a Terrassa el mes d’agost del 2018. Tots els indicis apunten que el cos podia ser el de Borràs. Hores abans, agents dels Mossos d’Esquadra van detenir l’exparella sentimental per presumpta implicació en la desaparició de la dona i van accedir al domicili en el qual convivien per efectuar un escorcoll al sospitar que el cos de la dona podria estar enterrat a l’interior. Els agents van utilitzar un geolocalitzador i un pic en el procés d’escorcoll efectuat a l’habitatge.

La Unitat Central de Persones Desaparegudes dels Mossos va activar el protocol de recerca de Borràs després que l’ara detingut, amb el qual convivia la dona, al costat de la mare de la dona, en denunciessin la desaparició el passat 7 d’agost.

El jutge que dirigeix la investigació manté el secret de sumari i no es descarta que pugui tractar-se d’un crim de violència masclista. Haurà de ser l’autòpsia la que determini si el cos trobat al domicili pertany a la desapareguda i en quines circumstàncies va morir.

Ferida una menor de 15 anys al ser agredida per l’exparella

Un jove de 20 anys ha estat detingut per la Policia Nacional de San Juan de Aznalfarache a Sevilla al colpejar el cap de la seua exnòvia, de 15 anys, contra un aparador de la localitat, en què va trencar el vidre de la botiga i li va provocar a ella ferides greus al cap i al nas. La jove va indicar als agents que quan passejava amb unes amigues es va trobar amb el presumpte agressor, amb el qual havia mantingut una relació durant dos anys, i al mostrar-se agressiu amb ella va fugir, però la va perseguir fins que la va atrapar. D’altra banda, la delegació per a la Violència de Gènere va confirmar ahir que la dona assassinada a Còrdova divendres passat va ser un crim masclista, i es converteix en la víctima número 1.000 des que va començar el registre el 2003.

tracking