SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Denuncien dos agressions sexuals a menors durant la nit de Sant Joan

A Mollet i a Vilanova i la Geltrú || Detenen dos homes per intentar abusar d’una jove a Badalona i un altre per violar la seua companya de pis a Maó

La ministra de Justícia, Dolores Delgado, ahir.

La ministra de Justícia, Dolores Delgado, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos menors d’edat van denunciar sengles agressions sexuals durant la nit de Sant Joan, segons va informar ahir el conseller d’Interior, Miquel Buch. En tots dos casos, les víctimes no coneixien els seus agressors. Buch va indicar que l’any passat hi va haver fins a quatre denúncies per fets similars.

D’altra banda, dos homes van ser detinguts diumenge després d’haver intentat abusar d’una jove de 25 anys a l’interior d’un habitatge de Badalona. Els fets van ocórrer al barri de la Salut de la ciutat. La víctima es va citar amb un dels arrestats, amb qui pel que sembla ja hauria mantingut relacions sexuals en el passat. Tanmateix, a l’accedir a l’immoble, es va trobar amb un altre individu, que va provar d’abusar d’ella. Els crits demanant ajuda de la jove van posar en alerta els veïns. La jove va ser traslladada a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona per ser sotmesa a una exploració. D’altra banda, un jove de 19 anys i d’origen bolivià va ser arrestat dissabte a la nit com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual. L’ara detingut va sortir a prendre unes copes amb la seua companya de pis. Al tornar a l’habitatge, va provar de mantenir relacions sexuals amb ella. Malgrat resistir-se, el jove la va acabar violant.

Un dirigent de Vox diu “puta” i “tiparraca” a la ministra Delgado i la Fiscalia l’investiga

A més, l’Audiència de Barcelona jutja des d’avui un home que presumptament va matar la seua exparella el 1997 a la capital catalana. Després, va fugir a Nova York, fins que va ser capturat el 2017.

Un home va ser detingut a Vigo diumenge per empènyer i insultar la seua parella i un jutge va deixar ahir en llibertat amb càrrecs de presumpte homicidi imprudent un suís investigat per la mort de la seua esposa divendres a la localitat tinerfenya d’Icod de los Vinos.

D’altra banda, Juan José Liarte, portaveu parlamentari de Vox a la Regió de Múrcia, va insultar la ministra de Justícia en funcions, Dolores Delgado, en un escrit publicat a les xarxes socials. El dirigent ultra la va anomenar “puta” i “tiparraca” com a resposta a unes declaracions en la qual la socialista assegurava que els del partit de Santiago Abascal no defensen la Constitució espanyola.

La mateixa Delgado va lamentar ahir les “injúries i insults” abocats per Vox en contra seu. Altrament, la Fiscalia Superior murciana va obrir una investigació contra Liarte “amb la finalitat de determinar l’eventual transcendència penal” de les seues manifestacions.

Expulsat del cos el guàrdia civil de La Manada

Antonio Manuel Guerrero, un dels membres de La Manada, perdrà la seua condició de guàrdia civil, després que el Tribunal Suprem l’hagi condemnat en ferm per la violació en grup d’una jove durant els Sanfermines de l’any 2016. A més, tant ell com la resta de La Manada ja compten amb un pres de suport al centre penitenciari de Sevilla I, on van ingressar la setmana passada després de la sentència de l’alt tribunal.

tracking