SEGRE

Forcadell i Bassa surten de la presó d'Alcalá i arribaran aquest dimecres a Catalunya

Forcadell i Bassa surten de la presó d'Alcalá i arribaran aquest dimecres a Catalunya

Forcadell i Bassa surten de la presó d'Alcalá i arribaran aquest dimecres a CatalunyaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresidenta del Parlament Carme Forcadell i l’exconsellera de Treball Dolors Bassa han sortit a les 8.30 hores de la presó de dones d’Alcalá (Madrid I) i avui mateix arribaran a Catalunya, segons han indicat fonts del Ministeri de l’Interior. Custodiades per la Guàrdia Civil, les dos recluses del "procés" aniran directament a la presó de Brians 2, on els Mossos d’Esquadra es faran càrrec de la seua seguretat.

Tot sembla indicar que ambdues seran conduïdes després pels Mossos a les presons on van ser recloses fins que es va iniciar el judici del procés independentista en el Tribunal Suprem.

D’aquesta manera, Forcadell podria ingressar a la presó Mas d’Enric de El Catllar (Tarragona) i Bassa a la gironina de Puig de les Basses, en Figueres.

Els altres set processats en la causa, tots ells homes, també arribaran aquest dimecres a Catalunya però, al contrari que les dos preses, van pernoctar dilluns a la presó madrilenya de Valdemoro, a la qual van arribar des de la de Soto del Real; aquesta nit ho han fet a la de Zuera (Saragossa).

tracking