SEGRE

Successos

Detinguda la propietària d'un gos que va morir lligat en un balcó

Agents de la Policia Nacional han detingut a Valladolid la propietària d’un gos que va morir lligat a un balcó per estrangulació amb la corretja

Detinguda la propietària d'un gos que va morir lligat en un balcó

Detinguda la propietària d'un gos que va morir lligat en un balcóTwitter PoliciaVLL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a Valladolid la propietària d’un gos que va morir lligat a un balcó per estrangulació amb la corretja a més de per un possible cop de calor i el cadàver del qual van haver de rescatar els bombers de la ciutat.

En concret, s’ha arrestat el dia 27 de juny a la dona, de 27 anys, com a presumpta autora d’un delicte de maltractament animal, han informat Europa Press fonts policials.

Els fets es van produir a les 12.10 hores, quan els veïns van alertar el 112 que hi havia un gos "agonitzant" en un balcó del carrer Caamaño, al barri de Delicias.

Fins al lloc van arribar agents de la Policia Local i van observar a un gos panteixant i lligat a la barana de la terrassa suportant les altes temperatures del migdia.

Després d’intentar en reiterades ocasions que algú obrís la porta del domicili, van avisar una dotació de bombers que va haver d’escalar per accedir a la terrassa, on va comprovar que el gos acabava de morir.

El veterinari, concertat amb Policia Municipal, va determinar la propietat de l’animal a través de la lectura del xip que portava i va establir com a causa de la mort "asfíxia per estrangulació causada per la torsió de la corretja amb què estava lligat", a la qual cosa va afegir com a causa complementària d’"un cop de calor a causa que estava exposat en una terrassa sense protecció davant el sol i les altes temperatures".

Els agents de Policia Nacional del Grup Primer de la Comissaria de les Delícies de Valladolid, després d’entrevistar-se amb el veterinari, qui va manifestar que la mort de l’animal es va deure de manera directa a una negligència greu de la seua cuidadora, que residia a l’esmentat domicili, van procedir a la seua detenció per després deixar-la en llibertat amb càrrecs a causa del seu estat de salut física.

tracking