SEGRE

MEDI AMBIENT

Tallen l'entrada a Madrid Central com a protesta contra la moratòria de multes

Imatge dels activistes de Greenpeace tallant l’entrada a Madrid Central.

Imatge dels activistes de Greenpeace tallant l’entrada a Madrid Central.GREENPEACE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Activistes de Greenpeace van tallar ahir l’accés de vehicles a Madrid Central al carrer d’Alcalá a primera hora del matí, el primer dia sense multes en aquesta àrea de baixes emissions per decisió del nou govern municipal.

Una desena d’activistes d’aquesta organització ecologista es va asseure a la calçada d’entrada a Madrid Central al carrer d’Alcalá, a prop de la plaça de Cibeles, amb pancartes amb el logotip de Greenpeace i lemes com “Madrid Central funciona” i “No més cotxes”. La policia els va retirar finalment de la calçada, sense més incidències, i el trànsit es va restablir.

La moratòria de multes a Madrid Central, que va arrancar ahir, es prolongarà fins al 30 de setembre, un període de tres mesos en total en què accedir a aquesta àrea de baixes emissions no comportarà multes però sí avisos a aquells conductors que traspassin la doble línia roja establerta a la calçada i que delimita el perímetre d’accés. Aquesta mesura, segons l’ajuntament, “no suprimeix, no suspèn, no elimina” Madrid Central. La intenció és “reconvertir” la mesura.

tracking