SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut per l'assassinat de la seua parella a Granollers

El cadàver es va trobar decapitat el setembre passat al riu Congost || La víctima estava embarassada de dos mesos

Antonio Manuel Guerrero, un dels membres de La Manada.

Antonio Manuel Guerrero, un dels membres de La Manada.EFE/ARCHIVO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns un home a l’Hospitalet de Llobregat com a presumpte autor de l’homicidi de la seua parella, el cadàver de la qual va ser trobat decapitat el 9 de setembre del 2018 al curs del riu Congost.

Segons va informar ahir la policia catalana en un comunicat, la dona va desaparèixer el 17 de juliol del 2018 i no va ser fins diumenge a la tarda 9 de setembre quan es va trobar el cos al curs del riu Congost al seu pas per la localitat de Granollers.

Els agents que es van desplaçar fins al lloc alertats per un testimoni van constatar que es tractava del cos sense vida d’una dona que presentava signes de violència.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Granollers va obrir una investigació per localitzar l’autor o autors del crim, que finalment va concloure dilluns amb la detenció d’aquest home de nacionalitat dominicana i de 28 anys. El detingut va passar a disposició judicial dimecres com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi i el jutge en va decretar l’ingrés en presó preventiva.

La dona, de nacionalitat boliviana i de 25 anys d’edat, estava embarassada de dos mesos.

D’altra banda, Antonio Manuel Guerrero, un dels condemnats per un delicte continuat de violació en el cas de La Manada, ha perdut des del 21 juny la condició de guàrdia civil i militar, segons va publicar ahir el Butlletí Oficial del ministeri de Defensa. El tribunal el va condemnar a un total de 17 anys de presó, dos més que a la resta com a responsable també del robatori amb intimidació del telèfon mòbil de la víctima.

Quatre turistes detinguts per violar una jove a Cala Rajada

La Guàrdia Civil va detenir ahir quatre turistes alemanys com a presumptes autors d’una agressió sexual a una jove de 18 anys, també alemanya, a Cala Rajada. Després de conèixer els ara detinguts en una zona de lleure, van marxar a un hotel on presumptament dos d’ells van consumar l’agressió.

tracking