SEGRE

SUCCESSOS DELICTES

Presó per a un dels acusats de violar una dona a Barcelona

El jutge li va imposar també una fiança de 10.000 euros i un segon detingut queda en llibertat || Els fets van tenir lloc dijous a la platja del Somorrostro

Els detinguts per la violació de Mallorca portats per la Guàrdia Civil davant del jutge.

Els detinguts per la violació de Mallorca portats per la Guàrdia Civil davant del jutge.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El magistrat del jutjat d’instrucció número 7 de Barcelona va decretar ahir presó provisional sota fiança de 10.000 euros per a un dels dos turistes suïssos que la matinada de dijous passat van ser detinguts per agredir sexualment una dona a la platja de Somorrostro de Barcelona. El segon detingut va quedar en llibertat, ja que la víctima no va ser capaç de reconèixer-lo en segona instància. Tot i així, els Mossos segueixen investigant-lo pels fets denunciats i la causa per una delicte d’agressió sexual segueix oberta.

Els dos acusats, de 22 anys, van ser detinguts per la Guàrdia Urbana de Barcelona en una discoteca del Port Marítim després que diversos amics de la víctima, de nacionalitat belga i de la mateixa edat, donessin l’avís. Els detinguts van conèixer la jove dins d’un local de lleure nocturn a prop de la platja i després d’intentar abusar d’ella als lavabos, la van portar a la platja, on finalment la van violar. La noia, que no va patir ferides, va ser traslladada a un hospital, i els dos detinguts van ser posats a disposició dels Mossos.

Els agents també continuen investigant una altra violació contra una menor d’edat que va ocórrer a la mateixa zona tan sols 24 hores després.

Els detinguts per l’agressió a Mallorca passen a disposició judicial

Quatre turistes alemanys d’origen turc detinguts per presumptament agredir sexualment en grup una jove de divuit anys i de la mateixa nacionalitat dimecres passat a Cala Ratjada van passar ahir a disposició judicial. Tres d’ells van ser detinguts dijous a l’aeroport de Palma quan volien tornar cap al seu país i un quart va ser arrestat divendres a la nit.

tracking