SEGRE

POLÍTICA PARTITS

Casado prepara una àmplia renovació per a la direcció del Partit Popular

Pablo Casado.

Pablo Casado.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de Partit Popular, Pablo Casado, prepara una profunda remodelació del comitè executiu de la formació que va designar fa un any després de la seua arribada a la presidència popular.

Els canvis, previstos per a finals del mes de juliol, vénen motivats per la voluntat d’envoltar-se d’un nucli més operatiu i adaptar l’equip després que alguns membres hagin assumit altres responsabilitats un cop passades de les eleccions. Aquesta nova estructura de l’organigrama popular s’haurà d’anunciar a una junta directiva nacional, màxim òrgan del partit entre congressos, en una reunió en què Casado revelarà els noms dels nous portaveus al Congrés i al Senat.

El nom de la diputada del Partit Popular a Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, apareix com una de les favorites per a la Cambra Baixa, mentre per al Senat s’estudia el nom de l’actual portaveu, Ignacio Cosidó, assenyalat en el cas Kitchen. Encara que Casado manté l’hermetisme sobre els canvis que efectuarà, algunes veus del Partit Popular defensen una cúpula de la formació més àgil i més petita.

tracking