SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Investiguen la mort a trets d'un home a Barcelona

La hipòtesi de l’atracament a una perruqueria perd força || Els Mossos d’Esquadra busquen l’autor i no descarten cap teoria

La façana de la perruqueria on van succeir els fets.

La façana de la perruqueria on van succeir els fets.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra busquen l’autor de l’homicidi d’un home de 47 anys que van disparar en diverses ocasions dissabte a la nit en una perruqueria situada al número 71 del carrer Manel Girona del barri de Sarrià de Barcelona, quan l’establiment ja havia tancat les portes al públic.

El grup d’homicidis dels Mossos investiga el succés com si es tractés inicialment d’un intent d’atracament, però manté obertes totes les hipòtesis ja que després de disparar a l’home l’assassí va fugir sense emportar-se res, per això els investigadors també estan treballant en l’entorn de la víctima. Diverses dotacions de la policia científica van estar fins a altes hores de la matinada recollint proves que els poguessin portar fins al possible homicida. El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia va decretar el secret de les actuacions.

La víctima, un veí d’una localitat del Maresme, va anar a les nou de la nit a l’establiment a recollir la seua dona, la propietària de la perruqueria, que ja havia recollit la caixa amb la recaptació del dia, ja que el local només permetia el pagament en efectiu. En aquell moment un home encaputxat i armat amb una pistola va entrar al local i va disparar diverses vegades contra l’home, que va morir a l’acte. Diversos testimonis es van atansar a local després de sentir els trets i van donar avís al telèfon 112 i va ser llavors quan el pistoler va abandonar el lloc dels fets de forma precipitada i sense emportar-se res. Els transeünts que es van atansar a la perruqueria després dels fets van donar a la policia una primera descripció de l’home als agents.

Els serveis d’emergència que es van personar al local van haver d’assistir la dona per un atac d’ansietat.

Ferit en una baralla al barri del Carmel

Un home va resultar ferit ahir al ser apunyalat durant una baralla al barri del Carmel de Barcelona, on eren festes, va haver de ser hospitalitzat i no es tem per la seua vida. Pel que sembla, era un taxista que va anar a buscar la seua filla després que aquesta l’avisés que un grup de joves l’estava molestant.

tracking