SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Presó per a tres homes acusats d'una violació en grup a Cambrils

Acusats d’agredir una dona a l’habitació d’un apartament de la localitat || Un cangur abusa sexualment d’un nadó de només tretze mesos a Palamós

Imatge d’un grup de manifestants amb pancartes a la concentració de Cambrils ahir.

Imatge d’un grup de manifestants amb pancartes a la concentració de Cambrils ahir.ELOI TOST/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d’Instrucció 3 de Reus va acordar ahir enviar a presó provisional tres sospitosos de presumptament violar en grup una dona el 24 de juny a Cambrils, segons va informar ahir el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

En una interlocutòria, el jutge justifica la decisió pel risc de fuga, a causa que els tres sospitosos s’enfronten a penes que poden arribar als 15 anys de presó i cap d’ells no té prou arrelament, ja que dos són d’origen estranger i el tercer no té arrelament econòmic.

Els fets van ocórrer en un habitatge de Cambrils, on la víctima, juntament amb altres persones, van estar menjant i bevent després que ella acabés de treballar en una discoteca del municipi.

La víctima primer va mantenir relacions amb una persona en una de les habitacions i posteriorment va intimar amb un dels sospitosos, encara que quan estava amb ell en una habitació va entrar un altre implicat, la qual cosa la va sumir “en un estat de xoc per la situació de caràcter intimidatori”, mentre que els investigats li van treure la roba i la van penetrar sense consentiment.

Posteriorment s’hi va sumar el tercer sospitós, que també la va penetrar, mentre ella, “angoixada”, els demanava que paressin, la qual cosa no va passar fins que va entrar a l’habitació una amiga de la víctima i la va rescatar.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van detenir un jove de 18 anys per presumptament haver abusat sexualment d’un nadó de 13 mesos a Palamós, segons van informar fonts de la policia catalana.

Durant una visita a l’Hospital de Palafrugell, els metges van detectar els possibles abusos i després de la confrontació de les ferides es va procedir a la detenció del jove.

És amic de la família i cuidava el nadó ocasionalment, i després de la seua detenció dilluns a la tarda passarà avui a disposició judicial.

D’altra banda, agents de la Policia Nacional van detenir a Burgos un home de 45 anys com a presumpte autor de la violació a una jove amb qui va contactar sota el pretext d’una falsa oferta de treball.

tracking