SEGRE

Successos

Mor atropellat per un tren quan creuava una via amb patins a Mollet

Viatgers al baixar ahir d’un tren de la sèrie 470 a l’estació de Lleida.

Viatgers al baixar ahir d’un tren de la sèrie 470 a l’estació de Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 19 anys va morir dimecres atropellat per un tren quan creuava les vies patinant per un pas no habilitat a la localitat barcelonina de Mollet del Vallès.

L’incident va ocórrer cap a les 11 del matí a dos-cents metres de la sortida de l’estació de Mollet quan, per circumstàncies que s’estan investigant, el jove, que circulava amb uns patins en línia, va provar de creuar les vies i va ser envestit per un comboi de la línia R11 que cobria el trajecte entre Barcelona-Sants i Portbou i no tenia aturada a l’estació.

El conductor del tren va intentar avisar el jove sense èxit. Els Mossos van obrir una investigació, però les primeres indagacions apunten que es tractaria d’un accident. L’atropellament va obligar a tallar la circulació de les línies R2 Nord, R8 i R11 durant un parell d’hores, fet que va provocar retards de fins a 90 minuts a la xarxa de rodalies.

Després del sinistre, l’alcalde del municipi, Josep Monràs, va exigir a Renfe que comencin ja les obres anunciades el 2016 per millorar l’accessibilitat a l’estació i l’increment de la seguretat. L’alcalde va subratllar que el 2017 la companyia ferroviària va anunciar que ja s’havien adjudicat els treballs i va lamentar que aquests encara no s’hagin dut a terme.

tracking