SEGRE

SUCCESSOS MASCLISME

Assassinada a punyalades una dona de 47 anys pel seu marit a Elx

La víctima havia iniciat els tràmits de separació feia només deu dies

El crim masclista va ser comès al garatge de l’habitatge familiar.

El crim masclista va ser comès al garatge de l’habitatge familiar.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 47 anys va ser ahir assassinada pel seu marit al garatge de la seua casa del barri d’Altabix d’Elx (Alacant), tan sols deu dies després que haguessin iniciat els tràmits de separació i passats tres dies en què ja no vivien junts. L’home, espanyol i d’uns 50 anys, va ser detingut després de confessar que havia matat la seua dona, que es converteix així en la trenta-unena víctima mortal de violència masclista a Espanya en el que va d’any. Tal com va posar en relleu la vicepresidenta del Govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, després de condemnar aquest assassinat i transmetre el seu afecte a la família de la dona morta, amb ella són ja 1.006 dones les que se sap que han mort per violència masclista a Espanya des del 2003. La dona va morir al ser presumptament agredida a primera hora del matí pel pare dels seus fills, de 17 i 21 anys d’edat, amb una arma blanca al garatge de l’habitatge familiar, al carrer Felipe Moya, on ell l’esperava quan ella es disposava a anar a treballar.

D’altra banda, un home va ser ahir detingut a Perellonet (València) per presumptament agredir amb un martell i un tornavís la seua parella, una dona de 47 anys que va resultar ferida de gravetat. Els fets van ocórrer durant la tarda de divendres.

Fonts de la investigació van explicar que la parella de l’agressor, testimoni del crim, va avisar la Guàrdia Civil.

L’home tenia problemes econòmics i pretenia que la seua mare li donés diners, segons les mateixes fonts. Al negar-se la dona a entregar-li cap quantitat de diners, va disparar contra ella abans de suïcidar-se en presència de la seua esposa, segons la investigació inicial.

La inspecció ocular del lloc no ha revelat que hi hagués ajuda de terceres persones.

Mata la seua mare i se suïcida a Conca Un home de 58 anys i la seua mare, de 86, van aparèixer ahir a la tarda morts amb ferides d’arma de foc en un domicili particular al municipi de Casas de Benítez (Conca). Els cossos sense vida van ser trobats poc abans de dos quarts de cinc de la tarda –el 112 va rebre l’avís a les 16.26 hores– i al lloc dels fets es van desplaçar una patrulla de la Guàrdia Civil així com un equip mèdic d’Urgències, que només va poder certificar les morts.

tracking