SEGRE

VIOLÈNCIA ARMES

Dos homes ferits greus en sengles tirotejos a Barcelona

Portal de la carretera de Collblanc on es va produir el tiroteig.

Portal de la carretera de Collblanc on es va produir el tiroteig.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes estan hospitalitzats en estat greu al ser tirotejats divendres a la nit en ple carrer, al barri barceloní del Poblenou i al de Collblanc, limítrof de l’Hospitalet de Llobregat, en dos successos que els Mossos d’Esquadra investiguen si estan relacionats.

Segons van informar fonts properes al cas, el primer tiroteig, que els Mossos investiguen com un intent d’homicidi, va ocórrer cap a les 22.30 hores al carrer Fernando Poo, al barri del Poblenou de Barcelona.

L’agressor de l’incident al barri del Poblenou va fugir en patinet elèctric després del succés

Un home que caminava pel carrer va resultar ferit greu al rebre diversos trets per part d’una altra persona, que va fugir en un patinet elèctric després del succés.

El ferit, l’entorn del qual investiguen els Mossos d’Esquadra per provar d’esbrinar el motiu del tiroteig, es troba estable dins de la gravetat a l’Hospital del Mar de Barcelona, van afegir les mateixes fonts.

Quatre hores més tard, un altre home va ser tirotejat per una persona que, de forma sobtada, se li va atansar en ple carrer a la carretera de Collblanc, a l’altra punta de Barcelona, limítrofa amb el municipi de l’Hospitalet de Llobregat. L’home també va resultar ferit greu pels trets i va ser traslladat a l’Hospital Joan Despí de Barcelona, sense que es temi per la seua vida.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per identificar els autors dels trets i estan provant d’esbrinar si els dos successos tenen relació entre si, atès que les circumstàncies dels atacs són molt similars i van ocórrer amb escasses hores de diferència.

De moment, la policia catalana manté totes les hipòtesis obertes en relació amb aquests successos i no descarta que puguin obeir a una venjança, de forma que estan investigant els entorns de les víctimes i prenent declaració a testimonis dels tirotejos, a l’espera que els ferits es recuperin per poder interrogar-los també.

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir divendres a la matinada dos persones per un incident amb arma de foc a la discoteca Shoko de Barcelona. Els detinguts van tornar al local armats minuts després que els membres de seguretat els neguessin l’entrada i van començar a realitzar els trets, que no van deixar cap ferit però van provocar moments de tensió dins i fora del local.

tracking