SEGRE

CULTURA GUARDONS

'Joc de trons', a conquerir els Emmy

Arrasa en les nominacions de la nova edició dels premis amb 32 candidatures || La productora de la sèrie, HBO, amb opcions de triomfar amb la minisèrie ‘Chernobyl’ a l’acumular-ne 19 més

'Joc de trons', a conquerir els Emmy

'Joc de trons', a conquerir els Emmy

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb trenta-dos nominacions Joc de trons s’acomiada de la televisió fent història al ser la sèrie que ahir va aconseguir el major nombre de candidatures per a una mateixa edició dels premis Emmy, que diran adéu definitiu a la gran favorita de la petita pantalla. La sèrie dels dracs i les batalles èpiques va dominar el llistat de nominacions i va augurar l’èxit a la seua productora, HBO, que supera Netflix en nombre de candidatures al comptar amb un segon suport, la minisèrie Chernobyl, que acumula dinou nominacions, entre les quals la de millor sèrie limitada.

Contra Joc de trons també competiran per l’estatueta a millor sèrie dramàtica Killing Eve, Better Call Saul, Bodyguard, Ozark, Posa, Succession i This is Us, una categoria en la qual el veterà favorit promet no defraudar. En el que hi haurà una apassionant batalla serà en el premi a la millor sèrie de comèdia, ja que l’aclamada The marvelous Mrs. Maisel, que és la segona producció més nominada en aquesta edició amb vint candidatures, haurà de batre Veep, la sàtira de les intrigues que succeeixen a la Casa Blanca i que s’ha emportat l’estatueta a millor comèdia durant tres edicions seguides. Per la seua banda, la resta de comèdies Barry, Fleabag, Muñeca rusa, The Good Place i Schitts Creek presenciaran el combat de les dos favorites i qui sap si podran donar la sorpresa. Entre els llatins, l’intèrpret porto-riqueny Benicio del Toro ha rebut la nominació al millor actor d’una pel·lícula televisiva pel paper a Fuga en Dannemora, la primera nominació als Emmy en tota la seua carrera. D’altra banda, Del Toro competirà contra l’intèrpret nord-americà Jharrel Jerome, nominat per Así nos ven.

Sorpresa per l’absència de Julia Roberts a les nominacions

Sorpresa per a molts va ser l’absència de l’estrella Julia Roberts entre les actrius nominades a millor actriu dramàtica pel seu paper a Homecoming. En canvi una altra estrella, Robin Wright, sí que figura entre les candidates a millor actriu dramàtica per House of Cards. Emilia Clarke, Mandy Moore, Jodie Comer, Laura Linney, Sandra Oh i Viola Davis completen les nominades a millor actriu dramàtica i Jason Bateman, Sterling K. Brown, Kit Harington, Bob Odenkirk, Billy Porter i Milo Ventimiglia lluitaran pel premi a millor actor dramàtic.

tracking