SEGRE

PARTITS

Maroto s’empadrona a Segòvia per poder ser senador del PP

Després de no ser elegit a Àlaba

Maroto s'empadrona a Segòvia per poder ser senador del PP

Maroto s'empadrona a Segòvia per poder ser senador del PPEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alabès Javier Maroto, vicesecretari d’Organització del PP, s’ha empadronat a la província de Segòvia per poder ser elegit senador per la Comunitat per designació autonòmica, una cosa que el PP de Segòvia ha vist com una oportunitat per a la defensa dels interessos de la província i la Comunitat.

La presidenta del PP de Segòvia, Paloma Sanz, ha afirmat a través d’un comunicat que és "un honor poder comptar amb Javier Maroto -'número tres’del PP- per defensar els interessos de Segòvia i de Castella i Lleó".

Per a la també senadora, es tracta d’una persona "molt implicada amb la nostra província i amb la nostra comunitat autònoma, doncs coneix molt bé aquesta terra i defensarà els nostres interessos amb veritable compromís de servei als de Segòvia i als castellans i lleonesos", ha incidit.

Així mateix, Sanz ha subratllat que Maroto "està treballant moltíssim pel PP de Segòvia, i pels de Segòvia".

Per la seua part, en xarxes socials, el secretari provincial del PSOE de Segòvia, José Luis Aceves, ha considerat l’actitud de Maroto com "una manera de menysprear a la ciutadania" mentre això denota que "els importa -al PP- molt poc aquesta terra".

Així mateix, Aceves ha recordat que l’expresident José María Aznar es va empadronar a la seu del PP d’Àvila per ser procurador i president de la Junta de Castella i Lleó.

tracking