SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Quatre joves morts a la carretera al tornar de festa

A Salamanca, amb 17 i 20 anys, mentre segueixen ferits uns altres dos || Tres morts en un altre accident múltiple a Alacant

El vehicle va quedar destrossat després de sortir de la calçada i patir un fort impacte.

El vehicle va quedar destrossat després de sortir de la calçada i patir un fort impacte.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre joves, una noia i tres nois d’entre 17 i 20 anys, van morir ahir i dos van resultar ferits de gravetat en un accident de trànsit al municipi de Galisancho, a Salamanca, quan el cotxe en el qual viatjaven va sortir de la via per raons que encara són desconegudes. El sinistre que ha commogut la localitat d’Alba de Tormes, on residien els joves que han perdut la vida, es va produir cap a les 07.30 hores a la carretera DSA-130, que uneix aquesta localitat amb Armenteros. Un Renault Megane de cinc places ocupat pels sis joves va sortir de la calçada. Encara estan ingressats en estat greu els últims dos ocupants del cotxe: un jove de 25 i un altre de 29 anys, que era el que el conduïa. Els sis tornaven a Alba de Tormes, des d’on s’havien desplaçat a la localitat de Santa Ana per disfrutar de les festes locals. Moments abans de l’accident, el vehicle havia avançat un taxista cosí dels pares de la noia que ha mort, que va alertar els serveis d’emergències, sense saber que el seu familiar era un ocupant del cotxe.

Unes altres tres persones van morir, entre elles un nadó de dos anys, i unes altres tres van resultar ferides en un accident greu entre diversos vehicles a l’AP-7 a El Campello (Alacant).

tracking