SEGRE

INVESTIDURA

VÍDEO. Rufían parla de "clima de preacord" entre PSOE i Podemos

Sobre les possibilitats que hi hagi un govern de coalició entre socialistes i 'morats’, Rufián ha afirmat que a ERC li arriba que s’assolirà un acord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu d’ERC en el Congrés, Gabriel Rufián, ha assenyalat aquest dilluns, a poc que comenci el debat d’investidura, que percep un "clima de preacord" entre PSOE i Podemos.

Sobre les possibilitats que hi hagi un govern de coalició entre socialistes i 'morats’, Rufián ha afirmat que a ERC li arriba que s’assolirà un acord.

"Ara parlem de com teixim els vímets per a una legislatura que ha de ser la de la resolució del conflicte polític a Catalunya", ha valorat en declaracions TVE, sobre el debat d’investidura que s’inicia aquest dilluns al migdia. Segons el seu parer, toca "dignificar" els drets civils i socials que han estat "dilapidats" per la dreta.

ERC no ha confirmat quin serà el sentit del seu vot en la investidura de Sánchez, si bé, porta setmanes insistint que no bloquejarà la formació de govern. En els últims dies ha demanat als dos partits que, per responsabilitat, arribin a un pacte per desencallar la legislatura.

tracking