SEGRE

INVESTIDURA

Calvo: "Podemos ens han demanat el Govern sencer, al PSOE amb prou feines no li quedaria res"

A poques hores de la segona votació

La vicepresidenta en funcions del Govern central, Carmen Calvo, ahir, a Móstoles.

La vicepresidenta en funcions del Govern central, Carmen Calvo, ahir, a Móstoles.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, ha criticat que Podemos no ha volgut negociar amb el PSOE, perquè han mantingut una posició que no és realista i han reclamant per a si "el govern sencer". "Si algú llegeix aquest document es preguntaria que faria el PSOE en un govern d’aquesta naturalesa. Tot just li quedaria res", ha assenyalat sobre les exigències de Podemos.

En declaracions a la Cadena SER, recollides per Europa Press, Calvo ha assegurat que el partit de Pablo Iglesias va intentar fer un "doble govern", demanant competències que travessaven "totes les àrees de govern".

Per això, la cap de les negociacions del costat socialista ha arribat a dir que Podemos vol per a si mateix el govern "sencer" i acceptar les seues exigències suposaria "entregar el programa electoral" socialista a la formació 'morada'.

Davant del document de negociació de Podemos, la vicepresidenta s’ha qüestionat què faria el PSOE en un govern d’aquesta naturalesa, afegint que "amb prou feines li quedaria res".

Ha retret a Podemos que no tingués un principi "de realitat". "Ha pretès negociar en una posició que no es corresponen a les urnes", ha indicat, assegurant que el PSOE ha fet el "gran esforç" en les negociacions i ha pres sempre la iniciativa, mentre Podemos "semblava que no estava".

tracking