SEGRE

INVESTIDURA

... I JxCat confirma el seu vot negatiu a Sánchez

Borràs ho ha avançat aquest dijous abans de la segona votació

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, intervenint a la sessió d'investidura

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, intervenint a la sessió d'investiduraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portaveu de Junts Per Catalunya (JxCat) en el Congrés, Laura Borràs, ha avançat aquest dijous que la seua formació votarà no a la investidura de Pedro Sánchez com a president perquè no ha donat el "sí a la política" que donaria "resposta a les aspiracions de la majoria dels catalans".

En un missatge en el seu compte personal de Twitter, Borràs ha acusat al candidat a la Presidència i al seu partit de no tenir "ni sentit d’Estat, ni sentit comú," ja que sembla estar dient "no a la investidura" a hores que es produeixi la votació.

"Avui JxCat votarà NO perquè Catalunya espera un SÍ. Hi ha un sí a la política per donar resposta a les aspiracions de la majoria dels catalans", ha afirmat Borràs.

La portaveu ha assenyalat que "per dir SÍ a la política, ens trobarà sempre", amb referència a l’assumpte de Catalunya, però que el seu vot negatiu es deu que "no tenen ni sentit d’Estat ni sentit comú" amb aquest tema.

JxCat ja va votar contràriament a la investidura de Sánchez dimarts passat, en acusar-lo de voler "governar, però no vol escoltar" i que "va intentar humiliar" als seus possibles socis, a més d’"ignorar" al seu partit en les negociacions per buscar suports i que aquesta tirés endavant.

tracking