SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

El presumpte violador en un bar a Barcelona, en llibertat

La Fiscalia no va demanar cap mesura cautelar per al detingut || Haurà de comparèixer periòdicament en seu judicial

Lloc on es va produir la violació a Bilbao.

Lloc on es va produir la violació a Bilbao.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutge de guàrdia va deixar ahir en llibertat provisional el cambrer acusat de violar una jove a l’interior d’un bar de la Gran Via de Barcelona, després que la Fiscalia no demanés cap mesura cautelar per al detingut. Segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el presumpte violador, detingut dissabte, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció número 24 de Barcelona, que després de prendre-li declaració va acordar la seua posada en llibertat, amb l’obligació de comparèixer periòdicament en seu judicial. La Fiscalia no va sol·licitar cap mesura cautelar per al detingut, que serà investigat pel Jutjat d’instrucció número 14 de Barcelona, que era el que estava de guàrdia just quan la jove va denunciar la violació. En principi, la causa es mantindrà oberta per agressió sexual, encara que la instrucció del cas haurà de delimitar amb exactitud els delictes que s’imputen al detingut.

La violació va tenir lloc dissabte a la matinada a l’interior del lavabo d’un bar situat a la Gran Via, al districte de l’Eixample de Barcelona, on la víctima es trobava acompanyada d’unes amigues.

Els sis arrestats van ser posats a disposició judicial dissabte al matí i durant la matinada d’ahir el jutge va adoptar aquestes mesures, segons va informar l’Ertzaintza.

A la presó dos dels sis detinguts per violació a Bilbao Dos dels sis detinguts divendres passat per la presumpta implicació en una violació grupal a una jove de divuit anys al parc d’Etxebarria de Bilbao van ingressar ahir a la presó biscaïna de Basauri per ordre judicial. Els altres quatre detinguts van quedar en llibertat amb la condició de presentar-se cada dia en dependències judicials. Els homes, magrebins i d’entre 18 i 36 anys, van quedar detinguts divendres a la matinada després que una jove anés a un centre hospitalari on va relatar haver patit una agressió sexual en grup hores abans.

tracking