SEGRE

INFRAESTRUCTURES LABORAL

Els vigilants del Prat mantenen la vaga davant del fracàs de la mediació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els vigilants de seguretat de l’aeroport del Prat van decidir ahir mantenir la convocatòria de vaga indefinida a partir de demà arran del fracàs de la reunió de mediació que van mantenir ahir amb l’empresa Trablisa, adjudicatària del servei, a la seu de la conselleria de Treball. Juan Carlos Giménez, assessor del comitè de vaga, va lamentar que l’acord amb la companyia hagi sigut “impossible” i va denunciar que Trablisa “no té intenció d’arribar a cap acord favorable amb els treballadors”. “Totes són pilotes fora, l’acord que ens ofereixen és mínim i no compleix res del que demanem”, va explicar Giménez.

D’altra banda

, Pilar Albacete, directora de recursos humans de Trablisa, va criticar que el comitè de vaga s’hagi “enrocat” en la qüestió econòmica, alhora que els va demanar valorar els “esforços” que està efectuant l’empresa per tancar un acord i posar fi al conflicte.

En un altre ordre de coses, Ryanair ha amenaçat de tancar la base operativa de Girona, a banda de la de Tenerife Sud i Las Palmas, arran de la suspensió de la producció de l’avió Boeing 737 MAX com a conseqüència de problemes de seguretat, segons van advertir ahir els sindicats Sictpla i USO.

tracking