SEGRE

MADRID CORRUPCIÓ

Ayuso, assenyalada com a contacte d’Aguirre a la trama Púnica

PSOE i Més Madrid demanen a Cs que es replantegi la investidura

Isabel Díaz Ayuso.

Isabel Díaz Ayuso.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups parlamentaris de PSOE i Més Madrid a l’Assemblea de Madrid van qüestionar ahir la futura investidura d’Isabel Díaz Ayuso al considerar que el seu Govern naixeria entre “sospites” per haver treballat al costat de l’empresa del suposat aconseguidor de la trama Púnica.

PSOE i Més Madrid van apel·lar Cs per presentar una alternativa d’urgència en el que van considerar una mostra de “les mateixes trames” corruptes per les quals la Justícia investiga el PP madrileny.

Ahir, Vozpopuli.com assenyalava que Ayuso hauria treballat amb l’empresa del suposat aconseguidor de la trama Púnica, Alejandro de Pedro, per posar en marxa l’any 2011 el web electoral de la llavors presidenta Esperanza Aguirre.

A més, el diari El País assegura que Ayuso va estar contractada en una entitat publicoprivada, Madrid Network, creada en la primera legislatura d’Aguirre per fomentar la innovació, en què percebia 4.219 euros al mes mentre en paral·lel s’encarregava de la comunicació del PP.

S’hi uneixen les publicacions a Infolibre.es sobre un suposat tracte de favor per part de l’entitat pública AvalMadrid a l’empresa de la família d’Ayuso, mitjançant un préstec que no ha estat tornat.

Tot això després que dimarts la candidata del Partit Popular es desvinculés de les seues antecessores Aguirre i Cristina Cifuentes i arran de la petició d’Anticorrupció d’imputar les dos. Va assegurar que era una “altra persona” amb “un altre perfil” i va defensar que el seu nexe amb elles era el de “qualsevol militant i afiliat del PP” en les èpoques en què han estat presidentes.

tracking