SEGRE

TRIBUNALS CRIM

A la presó tres dels cinc acusats de la violació múltiple de Benidorm

I un pare que volia abusar de la seua filla menor

Cotxe amb els tres francesos a la presó per la violació de Benidorm.

Cotxe amb els tres francesos a la presó per la violació de Benidorm.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutge d’instrucció número 1 de la localitat alacantina de Benidorm va ordenar divendres a la matinada l’ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança per a tres dels cinc joves francesos acusats d’agredir sexualment una noia noruega i abusar d’una altra, les dos de 20 anys, dimecres a la matinada. Els altres dos investigats van quedar en llibertat sense mesures cautelars. Així mateix, un jutjat de València també va decretar presó provisional per a l’home de 38 anys que dimarts a la nit va intentar abusar sexualment de la seua filla de 14 anys en un habitatge del Marítim de la capital del Túria. L’adolescent es va escapar per una finestra i va acabar penjada d’un estenedor, mentre que l’ara empresonat va haver de ser evacuat del lloc per les forces de seguretat davant del risc de linxament. D’altra banda, un agent de la Guàrdia Civil destinat a la localitat de La Puebla de Sanabria, a Zamora, va ingressar ahir a la presó per haver abusat, presumptament, d’una menor d’edat.

Així mateix, ja està entre reixes el sospitós d’intentar agredir sexualment una veïna del Vendrell durant la festa major del municipi. L’home és reincident i està acusat de cinc violacions.

Un guàrdia civil, entre reixes per presumptes abusos sexuals a una menor en un poble de Zamora

Els quatre acusats de violar en grup una jove la setmana passada a Bilbao que encara estan en llibertat seran deportats a Algèria quan s’aclareixi el seu grau de participació en els fets. Uns altres dos implicats estan a la presó.

A més, tres d’aquests quatre joves van ser caçats ahir a la plaça de San Nicolás mentre robaven el mòbil d’una dona. El succés va tenir lloc quan se n’anaven al jutjat a firmar, cosa que han de fer diàriament.

tracking