SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Detingut per abusar sexualment d'una dona durant les festes d'Osca

Concentració de repulsa davant de l’ajuntament d’Osca, ahir.

Concentració de repulsa davant de l’ajuntament d’Osca, ahir.AYUNTAMIENTO DE HUESCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 34 anys va ser detingut diumenge passat a la tarda a Osca com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual perpetrat contra una dona a l’interior d’un bar i en el marc de les festes que aquests dies celebra la capital oscenca en honor a sant Llorenç.

Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs, segons va informar ahir Heraldo de Aragón. Així mateix, una altra dona va denunciar haver sigut víctima d’un delicte contra la llibertat sexual diumenge al matí a Osca. En aquest cas, no obstant això, encara no s’ha practicat cap detenció.

En paral·lel, agents de la Policia Nacional van arrestar la setmana passada a Màlaga un home de 63 anys acusat d’un delicte continuat d’abús sexual durant tres anys sobre la seua néta, menor d’edat.

D’altra banda, el jutge va deixar ahir en llibertat amb càrrecs l’home detingut dissabte com a presumpte autor d’una agressió sexual a una menor d’edat en un domicili del barri d’Algorta, a la localitat biscaïna de Getxo. Els fets van ocórrer a la matinada de divendres a dissabte.

En un altre ordre de coses, el Tribunal Suprem ha confirmat la pena de set anys a un veí de la localitat de Huércal-Overa, a Almeria, per intentar violar una dona el 2016.

tracking